Winterland Hasselt

Winterland Hasselt in België heeft een sfeervolle kerstmarkt, overdekte schaatsbaan, spectaculaire attracties en een magische kerstparade!

Winterland Hasselt

De Winterland Hasselt in België heeft voor elk wat wils. In Hasselt vind je niet alleen een prachtige en sfeervolle kerstmarkt, maar ook een overdekte schaatsbaan, tal van spectaculaire attracties en een magische kerstparade. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

Winterland vindt plaats in het hartje van de stad Hasselt, daar waar het huis van de kerstman staat. Alle kindjes en ouders zijn welkom en zullen hartelijk ontvangen worden voor een leuke rondleiding door het huis van de kerstman! Wie wil dat niet? Vanuit het reuzenrad geniet je van een prachtig uitzicht over de stad en Winterland Hasselt. En Winterland kent nog een kerstattractie: een achtbaan met vliegende rendieren! Leuk voor jong en oud.

Kortom, Winterland Hasselt is het kerstuitje voor het hele gezin. Terwijl de ouders rondneuzen in de kerstkraampjes, vermaken de kinderen zich in de attracties. Vanuit EuroParcs Resort De Kempen bent u binnen 45 autominuten op plek van bestemming, beleef uw droom kerstvakantie en boek uw verblijf op Resort De Kempen!

map-antwerpen
Resort De Kempen
Kiezelweg 17, 2400 Mol, België
Bekijk het resort

Veilig betalen met: