🎅 Magisch Maastricht

Bezoek Magisch Maastricht op het Vrijthof en het kerstfeest vanaf 29 november

Magisch Maastricht

Kom naar de Kerstmarkt in Maastricht! Dit jaar zal er nog meer sfeer en beleving zijn in Magisch Maastricht. Een overdekte schaatsbaan, een reuzenrad en heel veel andere traditionele activiteiten! De kerstmarkt zal een nostalgische uitstraling krijgen, omdat alle kerstchalets dit jaar worden voorzien van mooie rode daken met schitterende guirlandes. 

Kortom, een reden om het Vrijthof dit jaar tijdens Magisch Maastricht te bezoeken! Maastricht is een heerlijke sfeervolle stad, met gezellige winkels om de kerst inkopen te doen, zoals kerstcadeautjes voor onder de kerstboom! Een extra goede reden om dit fantastische kerstfeest tussen 29 november 2019 t/m 31 december 2019 te bezoeken! 

Woon je niet in de buurt? Boek dan gelijk jouw kerstvakantie bij EuroParcs, want vanuit EuroParcs Resort Limburg en EuroParcs Resort Brunssummerheide is het Vrijthof in Maastricht (waar het kerstspektakel plaatsvindt) ongeveer 30 minuten rijden met de auto.

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef het bij onze vakantieparken en boek jullie kerstvakantie bij EuroParcs! 

Lees verder...
Kerstmarkten

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Bekijk het overzicht met de kerstmarkten bij EuroParcs!

Lees verder...
Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Bekijk vakantiepark EuroParcs Resort Brunssummerheide.

Lees verder...
Resort Limburg

Resort Limburg

Resort Limburg

Bekijk vakantiepark EuroParcs Resort Limburg.

Lees verder...

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: