Life itself is the most wonderful fairy tale

Het is tijd voor een sprookje. Het is tijd voor een goed verhaal met een serieuze ondertoon. Over gezondheid. Over veiligheid. Maar ook over heldendom en het leervermogen dat ons mensen onderscheidt van al het andere leven op deze wereld. Laat u zich voor één middag en avond verwonderen door de EuroParcs Charity Foundation. Wij presenteren u op ons Benefiet Event van 2018 de EuroParcs Charity Foundation 2.0, waarin wij nóg verder gaan om kinderen met kanker en hun gezinnen een onvergetelijke vakantie op één van onze resorts te bezorgen.

Stel uzelf open om u te laten verwennen met topkwaliteit dranken en gerechten. Een avond vol actie en beleving met live-optredens en andere entertainment, maar met vooral ook met een bijzondere boodschap met eeuwigheidswaarde. Wij hopen dat u een bijzondere avond op Resort De Wije Werelt in Otterlo bij wilt wonen voor het goede doel.

U kunt voor het EuroParcs Charity Foundation Benefiet Event stoelen reserveren. De stoelen zijn € 250,- per stuk. Het volledige bedrag komt ten goede aan de EuroParcs Charity Foundation.

EuroParcs Charity Foundation Event uitnodiging:

 Bekijk EuroParcs Charity Foundation Event uitnodiging