Ook in 2019 is het festival DEFQON.1 in Biddinghuizen. In het laatste weekend van juni staat alles in het teken van hardstyle, hardcore, jumo en techno beats!

Defqon.1 heeft eigen geen uitleg nodig. Het is namelijk 's werelds grootste muziekfestival voor hardere muziekstijlen. Het festival vindt plaats in het laatste weekend van juni (28, 29 en 30 juni 2019) in Biddinghuizen. 

Het thema van de 17e editie van Defqon.1 is One Tribe. Met meer dan 160.000 bezoekers en bekende shows als Power Hour en The Endshow is Defqon1 het ultieme toevluchtsoord voor fans van hardere muziekstijlen in dance muziek, denk aan: hardstyle, hardcore, raw hardstyle en andere subgenres! Het festival weekend van Defqon.1  heeft 11 verschillende gebieden die elk hun eigen muziekstijl vertegenwoordigen.

Party in style? Boek een verblijf!
Geen zin in een modderige camping en vieze natte slaapzakken? Wel zin in de vetste party van het jaar in Biddinghuizen? Boek dan nu een accommodatie op Resort Zuiderzee óf Resort Veluwemeer voor jou en je vriendengroep en party in style! 

Boek nu!
 
Resort Veluwemeer
Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer

EuroParcs Resort Veluwemeer laat u genieten van een heerlijk wijds uitzicht over water, velden en bos. Vanaf het zandstrand kunt u uw ogen de kost geven!
Resort Zuiderzee
Resort Zuiderzee

Resort Zuiderzee

Jong en oud beleven volop plezier op Resort Zuiderzee. Het overdekte zwembad heeft naast de superlange 40-meter waterglijbaan een apart kinderbad voor peuters en kleuters waar ze naar hartenlust kunnen glijden en spelen in het piratenschip.
Lowlands 2019
Lowlands 2019

Lowlands 2019

Ook dit jaar strijkt het festival Lowlands weer neer in Biddinghuizen. Op 16, 17 en 18 augustus 2019 staat alles in het teken van muziek, cultuur en feest.