Informatie betreffende het coronavirus COVID-19

Gezondheidssituatie Coronavirus - laatste update: 20 augustus 2020

Al onze vakantieparken zijn weer geopend. De gemeenschappelijke sanitair gebouwen op onze campings zijn ook weer open.

Op dit moment geldt;

  • De meeste faciliteiten zijn open, waar nodig zijn er aangepaste werkwijze en/of openingstijden van toepassing.
  • EuroParcs neemt passende maatregelen om ervoor te zorgen dat gasten 1,5 meter afstand van elkaar houden.  
  • Voor Nederlandse gasten geldt code Oranje. Dit heeft gevolgen voor uw verblij op Resort De Kempen. Kijk voor alle informatie op https://www.europarcs.nl/vakantiepark/resort-de-kempen
  • Voor Belgische gasten geldt voor bepaalde Nederlandse regio's ook code Oranje. Raadpleeg voor de meest recepte adviezen de website van de Federale overheid: https://diplomatie.belgium.be/nl

Veelgestelde vragen

Zijn de faciliteiten op de vakantieparken geopend?
De faciliteiten op de vakantieparken zijn veelal geopend. Sommige faciliteiten kennen aangepaste werkwijze en/of openingstijden.

Ik heb een boeking staan. Kan ik deze omboeken of omruilen voor een coronavoucher?
Vakantie vieren op een van onze vakantieparken is momenteel mogelijk. Mocht je je boeking willen annuleren dan gelden de Recron-voorwaarden. Deze zijn hier te vinden. Je vakantie omruilen voor een coronavoucher is niet mogelijk. Nu vakantie vieren op onze parken mogelijk is, geven wij geen coronavouchers meer uit.

Ik heb een boeking staan met een grotere groep. Kan ik bij jullie verblijven?
Het is mogelijk om met meerdere gezinnen in een grote accommodatie te verblijven. Per huishouden moeten er dan sanitaire voorzieningen zijn. Omdat onze grotere vakantiewoningen over meerdere badkamers beschikken zijn jullie dus van harte welkom.

Welke coronamaatregelen treft EuroParcs?

  • Wij doen er alles aan zodat onze gasten 1,5 meter afstand kunnen bewaren. 
  • In onze horecagelegenheden geldt een maximum aantal bezoekers rekening houdend met de 1,5 meter maatregel. Om dit te reguleren is reserveren vereist. Dit laatste geldt niet voor de buitenterrassen. 
  • Onze binnen en buiten zwembaden zijn geopend. Wel werken wij met een maximum aantal bezoekers. Om dit te reguleren is vooraf aanmelden verplicht.
  • Onze binnenspeeltuinen zijn geopend. Wel geldt hier ook een maximum aantal bezoekers.

Is er animatie aanwezig op de vakantieparken?
Op bijna alle vakantieparken is er animatie aanwezig. Deze volgen het normale animatieprogramma en houden daarbij rekening met de 1,5 meter maatregel.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw aankomende reservering. Ons team van medewerkers zit klaar om u te woord te staan. We kampen met grote drukte, maar doen ons best om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt uw vraag stellen aan kcc@europarcs.nl of via +31 (0)88 070 80 90 (lokaal tarief).

Veilig betalen met: