Chalet in Zuid-Holland
Chalet in Zuid-Holland

Chalet Zuid-Holland

Chalet Zuid-Holland

Een chalet in Zuid-Holland huren? Dit doet u bij EuroParcs Verhuur. Maak kennis met onze vakantieparken; Resort De Biesbosch en Resort Poort van Zeeland. Deze vakantieparken hebben alles in huis voor een geslaagde vakantie in het westen van Nederland. Volwassenen kunnen zich op Resort de Biesbosch vermaken op het sportveld of even relaxen in het wellness center. Aan de kleintjes is ook gedacht, zij kunnen zowel binnen als buiten gaan spelen of het multifunctionele sportveld bezoeken. Klaar voor een potje tennis?

Chalet in Zuid-Holland huren

Wilt u een chalet in Zuid-Holland huren, dan is het goed om te weten dat u op zowel Resort De Biesbosch als Resort Poort van Zeeland zorgeloos kunt overnachten. Zelfs wanneer u met een grote groep verblijft! Het voordeel van het huren van een chalet in Zuid-Holland, is dat u kunt genieten van al het moois wat de provincie te bieden heeft. In de omgeving van de parken is namelijk veel te doen. Wanneer u verblijft op Resort De Biesbosch

Resort De Biesbosch

Op Resort De Biesbosch komen wellness, natuur, watersport en recreatie samen op één park. Hier kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen die het park biedt. Een uniek onderdeel van dit resort is dat u een aanlegplaats kunt huren en vanaf de jachthaven direct het natuurgebied De Hollandse Biesbosch in kunt varen. Dit natuurpark leent zich uitstekend voor wandelingen of boottochten om al het mooie van de natuur te (her)ontdekken.

Resort Poort van Zeeland

Op Voorne-Putten ligt Resort Poort van Zeeland. Dit vakantiepark heeft voor zowel jong als oud verschillende faciliteiten. Adventuredome is namelijk hét paradijs voor de kinderen. Hier kunnen de kids klimmen, klauteren en een potje lasergamen. Buiten het park iets doen? Ook dat kan! Bezoek de stad Rotterdam of maak kennis met ijsberen en olifanten in Diergaarde Blijdorp. Ontspanning is natuurlijk ook belangrijk tijdens een vakantie. Gelukkig ligt het resort aan het strand, waar u lekker kunt uitwaaien en een strandwandeling kunt maken.

Chalet Zuid-Holland

Binnenkort vakantie vieren in Zuid-Holland? Dat kan! Bekijk de vakantiewoningen van Resort De Biesbosch of de accommodaties van Resort Poort van Zeeland en huur uw verblijf! Heeft u vragen of wilt u meer weten over een van onze vakantieparken? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.