Chalet in Overijssel
Chalet in Overijssel

Chalet Overijssel

Chalet Overijssel

Wilt u een chalet in Overijssel huren? Maak dan kennis met Resort Reestervallei! Dit vakantiepark is te vinden in het Reestdal, in de Kop van Overijssel. Het park zelf heeft diverse faciliteiten zoals een midgetgolfbaan, een speeltuin en een tennisbaan. Op korte afstand van dit park is de speelvijver De Zwarte Dennen te vinden. Hier kunt u lekker ontspannen, en krijgen de kleintjes de mogelijkheid om in het water te spelen. Al met al; een perfecte plek om vakantie te vieren!

Chalet in Overijssel huren

Een chalet in Overijssel huren doet u eenvoudig via onze website. Door middel van de Zoek & Boek functie heeft u binnen een paar stappen de ideale vakantie in eigen land geboekt! Op het park vindt u diverse soorten accommodaties; huisjes waar 4 mensen kunnen overnachten tot woningen waar slaapplek is voor wel 21 personen.

Waarom een chalet in Overijssel huren?

Wanneer u een chalet in Overijssel huurt, kunt u al het mooie wat Overijssel te bieden heeft, ontdekken. Breng een bezoekje aan Nationaal Park Weerribben-Wieden! Hier kunt u kennismaken met diverse ontwikkelingen die de natuur heeft doorgemaakt. Daarnaast heeft Overijssel ontzettend veel te bieden voor kinderen. De provincie staat namelijk bekend om de attractieparken die te bezoeken zijn! Ideaal om een dagje te vertoeven als u een chalet in Overijssel heeft gehuurd bij EuroParcs. Verblijven in Overijssel gaat natuurlijk gepaard met een bezoek aan de hunebedden en de natuur ontdekken in het Belevenispad te Staphorst.

Huur nu een chalet in Overijssel!

De provincie Overijssel heeft genoeg te bieden voor iedereen die vakantie viert op Resort Reestervallei. Bekijk de beschikbare accommodaties en huur een vakantiewoning bij EuroParcs. Als u vragen heeft of meer wilt weten over het huren van een chalet of uw verblijf, dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen.