Chalet in Lochem
Chalet in Lochem

Chalet Lochem

Chalet Lochem

Een chalet in Lochem huren om met het gehele gezin te vertoeven? Of wilt u er binnenkort even lekker tussenuit met uw partner? Kies dan voor het huren van een chalet in Lochem bij Resort De Achterhoek. Tijdens uw verblijf overnacht u zeer comfortabel in een chalet te Lochem en maakt u kennis met de mystieke sfeer in een rijk en afwisselend landschap op Resort De Achterhoek.

Dit EuroParcs vakantiepark in de provincie Gelderland heeft meer te bieden dan alleen optimale ontspanning. Zowel binnen als buiten ons vakantiepark valt er genoeg te doen! Van intensieve sportactiviteiten tot gezelligheid voor de hele familie.

Waarom een chalet huren in Lochem?

Het huren van een chalet in Lochem heeft verschillende voordelen. Op Resort De Achterhoek zelf valt namelijk genoeg te doen voor zowel jong als oud. Maar laten we allereerst beginnen met de overnachting in een chalet; comfort, gezelligheid en een intieme sfeer. Daarnaast biedt een vakantiewoning op ons park voldoende privacy. U komt niets tekort wanneer u een woning huurt op Resort De Achterhoek, want hier heeft u de beschikking over diverse voorzieningen. De meeste huisjes hebben bijvoorbeeld meerdere slaapkamers en badkamers.

Vermaak voor jong en oud

Naast dat de juiste vakantiewoning een goede basis is voor een geslaagde vakantie, moet er natuurlijk ook wat te doen zijn. Ontspanning opzoeken? Dit kan bij ons binnenzwembad! Daarnaast zijn er op ons vakantiepark verschillende, interactieve speeltoestellen waar de kleintjes de hele dag zoet mee zullen zijn. Rekenen en dansen met de Yalp Sona of speel een potje interactief voetbal met de Yalp Sutu. Na een dagje spelen kunnen de kleintjes de dag afsluiten met een diner bij ons restaurant Friends ’n Bites!

Met hele gezin actief blijven gedurende de vakantie? Speel een potje tennis op onze tennisbaan of ga erop uit. In de buurt van ons resort zijn diverse bioscopen te vinden of kunt u een middagje bowlen!

Chalet in Lochem huren: de ultieme vakantie

Vakantie in eigen land is nog nooit zo leuk geweest als bij Resort De Achterhoek! Bekijk nu de accommodaties en boek een chalet in Lochem bij EuroParcs. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen.