Chalet in Limburg
Chalet in Limburg

Chalet Limburg

Chalet Limburg

Een chalet in Limburg huren? Maak kennis met EuroParcs! In de meest zuidelijke provincie van Nederland vindt u EuroParcs vakantieparken die de ideale vakantiebestemming zijn wanneer u met uw gehele gezin op vakantie wilt. Met de sportclub een weekendje weg? Er even tussenuit met uw partner? Of een midweek relaxen met een groep vrienden? Bij ons kunt u vertoeven op Resort Limburg of Resort Brunssummerheide, de twee EuroParcs vakantieparken in het zuiden van het land.

Chalet in Limburg huren

Het huren van een chalet in Limburg doet u eenvoudig via onze website. De soorten accommodaties variëren enorm en bieden al het comfort waar u naar op zoek bent. Zo vindt u in ons aanbod verschillende vakantiehuisjes Daarnaast heeft ieder vakantiepark diverse faciliteiten waar zowel jong als oud zich goed kunnen vermaken.

Resort Limburg

Neem bijvoorbeeld Resort Limburg. Dit vakantiepark ligt in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, grenzend aan Duitsland en België. Op dit resort kunt u heerlijk ontspannen in het wellness centrum of zwembad. Liever actief blijven? Dan kunt u een fiets huren en de omliggende natuur verkennen.

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide is gelegen in een heuvelachtig landschap, op korte afstand van België en Duitsland. In en rondom dit vakantiepark is veel te doen! Wat dacht u van mountainbiken? Of een bezoek brengen aan het klimcentrum? De kleintjes kunnen kennismaken met de dieren in onze dierenweide. Sluit de dag af met een diner bij Brasserie ‘De Uitvlucht’, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten.

Waarom kiezen voor een chalet in Limburg?

Naast dat er genoeg te doen valt op het vakantiepark zelf, heeft de provincie natuurlijk ook genoeg te bieden. Historie, natuur en een prachtig centrum met moderne elementen. Kortom, voor elk wat wils!

Huur nu uw chalet in Limburg!

Bij EuroParcs vindt u verschillende accommodaties voor uw vakantie in eigen land. Via de Zoek & Boek functie op onze website, kunt u in een aantal stappen een vakantiewoning boeken en bent u verzekerd van een topvakantie in eigen land! Vragen of wilt u meer informatie ontvangen over het huren van een vakantiehuis? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.