Chalet in IJhorst
Chalet in IJhorst

Chalet IJhorst

Chalet IJhorst

Op zoek naar een Chalet in IJhorst? Huur een chalet in IJhorst bij EuroParcs Reestervallei. Maak kennis met ons prachtige resort, omringd door bossen en een prachtige natuur. Het vakantiepark Resort Reestervallei is ideaal voor kinderen, gezinnen en iedereen die toe is aan een ontspannen vakantie. Op slechts drie kilometer ligt de speelvijver De Zwarte Dennen, wat voorzien is van een strand en een kinderspeelplaats. Wacht daarom niet langer en huur via snel een chalet in IJhorst.

Huur een chalet in IJhorst

Via onze website kunt u simpel en snel een chalet huren in IJhorst. Met onze geavanceerde zoek en boekfunctie kunt u exact aangeven in welke periode u wilt komen en selecteert u zelf het type accommodatie. Op ons mooi gelegen vakantiepark bieden we veel verschillende accommodatie types, waardoor u dit kunt afstemmen op uw reisgezelschap en persoonlijke wensen.

Activiteiten en faciliteiten op ons vakantiepark

Door de gunstige ligging van ons vakantiepark in IJhorst, bieden we veel verschillende faciliteiten aan en is het mogelijk om veel activiteiten te doen. Kom knuffelen met onze dieren in de dierenwijde, ga gezellig tennissen of ga ontspannen vissen aan onze visvijver. Voor iedereen is er iets te doen op ons vakantiepark, zodat u en uw gezelschap zich nooit hoeft te vervelen!

De omgeving van IJhorst

Naast de faciliteiten en activiteiten op het park, is er in de omgeving van ons vakantiepark in IJhorst heel veel te doen. Bezoek attractiepark Slagharen, ga varen in Giethoorn, bezoek hunebedden, musea of de vele natuurparken uit deze omgeving. Wanneer u een chalet bij ons huurt, zorgen wij dat u van alle informatie wordt voorzien om een zo onvergetelijk mogelijk verblijf te hebben!

Boek nu online een chalet in IJhorst

Ook zo enthousiast als wij om een chalet in IJhorst te gaan boeken op ons vakantiepark? Wacht dan niet langer en kijk of we accommodaties beschikbaar hebben in de periode dat u op vakantie wilt gaan. Heeft u eerst nog wat vragen over Resort Reestervallei? Ook dat is geen probleem! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 088-0708090 (kies optie 5).