Camping Uitdam

Kamperen vlakbij Amsterdam, op een unieke locatie aan het water! Geniet van de schitterende natuur aan het IJsselmeer, Noord-Holland op haar mooist!

Kamperen vlakbij Amsterdam

Belegen op een unieke locatie is deze camping een ideale uitvalsplaats voor heel uiteenlopende uitstapjes. Amsterdam is vlakbij, maar ook historische steden zoals Alkmaar en Volendam zijn in de buurt te vinden. Breng een bezoek aan de kaasmarkt van Alkmaar, of laat een foto maken in echte Volendamse klederdracht. Een bezoek aan de Zaanse Schans mag uiteraard niet ontbreken. 

Slaat u graag een balletje? In de nabije omgeving van de camping zijn een aantal golfbanen te vinden met uiteenlopende faciliteiten. 

Ook voor de kinderen is er in de omgeving veel te doen. In Amsterdam zijn natuurlijk Artis en NEMO attracties die onweerstaanbaar zijn voor zowel jong als oud. Maar ook minder voor de hand liggende plekken zoals de Speelderij de Batavier of het Sprookjeswonderland staan garant voor een dag vol plezier. 

Laat u verrassen door onze bijzondere omgeving! 

Bekijk alles in onze omgeving
 

Voorzien van alle faciliteiten

Bijzonder aan uw verblijf op de camping in Uitdam is dat u als campinggast van alle faciliteiten gebruik mag maken van het naastgelegen EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Daarnaast staan natuurlijk ook alle camping-faciliteiten tot uw beschikking. 

Op de camping vindt u uiteraard een receptie, waar onze deskundige medewerkers u alles kunnen vertellen over de camping, Resort Poort van Amsterdam en de verrassende omgeving. Natuurlijk kunnen zij u ook alles vertellen over de faciliteiten die de camping bezit. 

Denkt u bijvoorbeeld aan bootverhuur, zodat u ook de omgeving op het water kunt verkennen. Eenmaal terug op op de camping kunt u de dag afsluiten op het terras van het café of met een hapje in de snackar. Geen zin in activiteiten? Op een zonnige dag is het hier heerlijk toeven. Met een handdoek op het strandje kunt u zo een hele dag van de zon én het prachtige uitzicht over het water genieten. 

Ontdek alle faciliteiten

Faciliteiten

Bekijk hier een overzicht van alle faciliteiten op de camping.

Ontdek onze veelzijdige omgeving

In de omgeving is veel te doen, laat u verrassen door het aanbod!

Kampeerplaatsen

Voor iedereen is er wat wils, we hebben diverse tentplaatsen, caravanplaatsen en camperplaatsen op de camping.
Camping en Jachthaven Uitdam
Camping en Jachthaven Uitdam

Camping en Jachthaven Uitdam

Kamperen vlakbij Amsterdam aan het water! Geniet van deze unieke locatie tijdens het kampeerseizoen.

Kamperen voor iedereen!

Kamperen is voor iedereen anders. Sommige mensen komen graag met een tent, terwijl anderen liever met een caravan of camper komen. Alles kan op EuroParcs Camping Uitdam. Wij bieden tent-, caravan- en camperplaatsen.

Daarnaast hebben we ook trekkershutten in diverse vormen van comfort. In onze trekkershutten ervaart u het ultieme campeergevoel, zonder dat u een tent hoeft op te zetten! 

Boek nu!