Camping Schuilenburg

  

Ontdek Camping Schuilenburg aan de oever van het IJsselmeer!

Voor verkoopinformatie klik hier  

Welkom op de site van Camping Schuilenburg en daarmee heet De EuroParcs Group u ook welkom! De camping is inclusief de beachclub, winkel en andere faciliteiten en voorzieningen overgenomen door vakantieparkenspecialist EuroParcs Group. Ook het beroemde Badpaviljoen Hindeloopen, al ruim een eeuw een begrip bij vakantievierend Nederland, is in de overname meegenomen. Wij willen de camping opwaarderen tot een nog mooiere verblijfsplek voor uw vakanties en het monument in oude luister herstellen. 

EuroParcs Group is een grote speler in de exploitatie en het beheer van vakantieparken, waarbij water een kernonderdeel van onze visie vormt. Veel van onze resorts liggen dan ook aan een rivier of een grote waterplas en/of hebben een jachthaven. De aankoop van Camping Schuilenburg past met haar directe ligging aan het IJsselmeer en haar mooie strand dan ook naadloos in onze beleidsstrategie. 

Als bedrijf met familieroots staan wij verder voor duurzame relaties. Duurzaamheid is ook een belangrijk onderdeel van onze visie: wij staan voor hoogwaardige verblijfsaccommodaties en gaan de camping dan ook upgraden. Voor campinggasten die ook de komende jaren willen verblijven op hun favoriete vakantieplek houdt deze grootschalige projectontwikkeling in dat ze zich of moeten voorbereiden op een vertrek of open moeten staan om een vakantiewoning te kopen. Als vertrouwde gast op Camping Schuilenburg heeft u bij ons een streepje voor als het gaat om de verblijfslocaties. 

Wanneer u over de upgrade van de camping meer informatie wil ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen via het volgende mailadres: info@europarcs-schuilenburg.nl. Naar aanleiding van uw mail wordt, wanneer u het daarmee eens bent, op persoonlijke wijze contact met u opgenomen om de plannen toe te lichten. Wij verzoeken of u in de mail wil aangeven of u meer algemene informatie wenst of informatie over de mogelijke aankoop van een vakantiewoning, zodat wij snel de juiste contactpersoon met u in contact kunnen brengen. 

Over EuroParcs Group
EuroParcs Group staat voor een totaalbeleving in recreatie en vooral ook topsportmentaliteit. Vanuit die gedachte sponsoren wij eredivisieclub Feyenoord. Vertaald naar onze resorts betekent dit hoogwaardige recreatieobjecten, een luxueuze inrichting, een surplus aan faciliteiten en voorzieningen en vooral ook een unieke ligging: nabij uitstekend toegeruste wintersport- en zomersportfaciliteiten, prachtige natuur en niet te ver van stedelijke voorzieningen zoals winkels, restaurants en andere uitgaansmogelijkheden. In de afgelopen 20 jaar heeft de EuroParcs Group zich ontwikkeld tot een grote speler in het ontwikkelen en exploiteren van vakantieparken met inmiddels 47 resorts onder de labels EuroParcs en Droomparken. 

De kernactiviteiten zijn vanaf het eerste begin de verkoop- en verhuur van recreatieobjecten. EuroParcs Group begeleidt daarbij (kandidaat)-investeerders vanaf het eerste contactmoment tot de daadwerkelijke oplevering van een vakantiewoning van A tot Z. Eenzelfde passie en betrokkenheid leggen we aan de dag voor onze gasten: vanaf het eerste contactmoment tot het uitchecken worden ze ontzorgd zodat ze optimaal kunnen genieten van hun vakantie bij Droomparken of EuroParcs.

Veilig betalen met: