camping-europarcs-het-amsterdamse-bos

Camping Schuilenburg

Ontdek Camping Schuilenburg aan de oevers van het IJsselmeer

Voor verkoopinformatie klik hier  

Welkom op de site van Camping Schuilenburg en welkom bij De EuroParcs Group! De camping, inclusief de beachclub, winkel en andere faciliteiten en voorzieningen zijn overgenomen door vakantieparkenspecialist EuroParcs Group. Ook het beroemde Badpaviljoen Hindeloopen, al ruim een eeuw een begrip bij vakantievierend Nederland, is in de overname meegenomen. Wij willen de camping opwaarderen tot een nog mooiere vakantiebestemming en het in oude glorie herstellen. 

EuroParcs Group is een grote speler in de exploitatie en het beheer van vakantieparken, waarbij water een kernonderdeel van onze visie vormt. Veel van onze parken liggen dan ook aan een rivier of een grote waterplas of hebben een jachthaven. De aankoop van Camping Schuilenburg sluit met haar directe ligging aan het IJsselmeer en haar mooie strand dan ook naadloos aan bij EuroParcs. 

Duurzame relaties

Als bedrijf met family roots zetten we in op duurzame relaties. Duurzaamheid is ook een belangrijk onderdeel van onze visie: wij kiezen bewust voor hoogwaardige verblijfsaccommodaties en willen de camping dan ook een upgrade geven. Voor campinggasten die ook de komende jaren willen verblijven op hun favoriete vakantieplek houdt deze grootschalige projectontwikkeling in dat ze zich óf moeten voorbereiden op vertrek óf open moeten staan om een vakantiewoning te kopen. Als vertrouwde gast op Camping Schuilenburg heeft u bij ons een streepje voor als het gaat om de verblijfslocaties. 

Meer informatie

Wanneer u over de upgrade van de camping meer informatie wilt ontvangen, vragen we u contact op te nemen via info@europarcs-schuilenburg.nl. Naar aanleiding van uw mail nemen, wanneer u het daarmee eens bent, op persoonlijke wijze contact met u op om onze plannen toe te lichten. Wilt u in de mail aangeven of u meer algemene informatie wenst of informatie over de mogelijke aankoop van een vakantiewoning? Op die manier kunnen wij u snel met de juiste persoon in contact brengen.

Over EuroParcs Group

EuroParcs Group staat voor een totaalbeleving in recreatie en vooral ook topsportmentaliteit. Vanuit die gedachte sponsoren wij eredivisieclub Feyenoord. Vertaald naar onze parken betekent dit hoogwaardige recreatieobjecten, een luxueuze inrichting, een surplus aan faciliteiten en voorzieningen en vooral ook een unieke ligging: nabij uitstekend toegeruste wintersport- en zomersportfaciliteiten, prachtige natuur en niet te ver van stedelijke voorzieningen zoals winkels, restaurants en andere uitgaansmogelijkheden. In de afgelopen 20 jaar heeft de EuroParcs Group zich ontwikkeld tot een grote speler in het ontwikkelen en exploiteren van vakantieparken met inmiddels 47 parken onder het label van EuroParcs.

De kernactiviteiten zijn vanaf het eerste begin de verkoop- en verhuur van recreatie-objecten. EuroParcs Group begeleidt daarbij (kandidaat)-investeerders vanaf het eerste contactmoment tot de daadwerkelijke oplevering van een vakantiewoning van A tot Z. Eenzelfde passie en betrokkenheid leggen we aan de dag voor onze gasten: vanaf het eerste contactmoment tot het uitchecken worden ze ontzorgd zodat ze optimaal kunnen genieten van hun vakantie bij EuroParcs.