Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Camping IJsselmeer - EuroParcs

Camping IJsselmeer

Een camping vlakbij het IJsselmeer waar u uw volgende vakantie kunt verblijven met het gezin? Camping en Jachthaven Uitdam is ideaal voor een vakantie in eigen land. De camping heeft verschillende faciliteiten zoals bootverhuur, fietsverhuur, een wasserette en een toiletgebouw.

De Camping ligt vlakbij het Markermeer, IJsselmeer en verschillende steden; de ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes met het gezin. In de buurt kunt u namelijk golfen, een middagje bowlen of naar de film gaan.

Faciliteiten voor 100% gemak op de camping bij het IJsselmeer

Bij vakantie hoort zwemmen, en waar kan dat beter dan bij een strand? De EuroParcs camping vlakbij het IJsselmeer heeft een strand. De kids kunnen spetteren in het water en als ouder kunt u op een handdoekje genieten van de zonnestralen. Na het dagje strand geen zin om zelf te koken? Geen probleem! Met het gezin kunt u terecht in de snackbar, waar verschillende gerechten worden geserveerd. Daarnaast kunt u ook terecht in het café, om gezellig aan te schuiven voor een drankje.

Boek nu uw kampeerplaats op de camping nabij het IJsselmeer

Op Camping en Jachthaven Uitdam zijn er verschillende kampeerplaatsen te boeken. Voor de ultieme kampeerervaring kunt u een tentplaats boeken waar u samen met uw gezin kunt verblijven. Heeft u een eigen camper en wenst u hiermee een plaats te boeken? Dan zijn de camperplaatsen ideaal. Naast de tentplaatsen en camperplaatsen zijn er ook caravanplaatsen in de waterrijke omgeving. Hier kunt u met uw caravan staan en genieten van een heerlijke vakantie.

Wel op een camping vlakbij het IJsselmeer willen verblijven, maar liever niet met een tent, camper of caravan? Ook dat is geen probleem! U kunt namelijk trekkershutten boeken. Hier kunt u het kamperen ervaren op een luxere manier. Hier heeft u namelijk uw eigen sanitaire voorzieningen en keuken.

Wij zien u snel op onze camping vlakbij het IJsselmeer

Zoekt u nabij het Markermeer of IJsselmeer een camping? Dan is Camping en Jachthaven Uitdam ideaal. De plek staat garant voor plezier en ontspanning. Gaat u met uw hele gezin op vakantie, dan kunnen de kids lekker hun gang gaan en kunt u ontspannen op de kampeerplek of in de natuur. Boeken van een kampeerplaats doet u eenvoudig via de zoek & boek functie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over het verblijf? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle nodige informatie.