Camping De Ronduite

Ontdek Camping De Ronduite!

Welkom op de site van Camping Ronduite en daarmee heet De EuroParcs Group u ook welkom! De camping is inclusief de jachthaven overgenomen door vakantieparkenspecialist EuroParcs Group. Wij zijn een grote speler in de exploitatie en het beheer van vakantieparken, waarbij water een kernonderdeel van onze visie vormt. Veel van onze resorts liggen dan ook aan een rivier of een grote waterplas en hebben een jachthaven. 

Als bedrijf met familieroots staan wij voor duurzame relaties. Duurzaamheid is ook een belangrijk onderdeel van onze visie: wij staan voor hoogwaardige verblijfsaccommodaties en gaan de camping dan ook upgraden. De jachthaven wordt ook opgeknapt, maar de werkzaamheden zijn hier minder alomvattend. Reserveringen voor de jachthaven voor het komende seizoen blijven dan ook gewoon staan tenzij uzelf aangeeft andere wensen te hebben. Wél kunnen er verschuivingen zijn in ligplaatsnummers, omdat wij de jachthaven deels gaan vernieuwen om uw verblijfsgenot nog groter te maken!

Voor campinggasten die ook de komende jaren willen verblijven op hun favoriete vakantieplek houdt de grootschalige projectontwikkeling in dat ze zich of moeten voorbereiden op een vertrek of open staan om een vakantiewoning te kopen. Als vertrouwde gast op Ronduite heeft u bij ons een streepje voor als het gaat om de verblijfslocaties. 

De opwaardering van de camping maakt ook dat, hoewel wij de hinder tot een minimum zullen pogen te beperken, mogelijke overlast voor gasten in de jachthaven niet kunnen uitsluiten. Wanneer u over de upgrade van de camping in het algemeen en de (herstel)werkzaamheden van de jachthaven in het bijzonder meer informatie wil ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen via het volgende mailadres: info@europarcs-deronduite.nl. Naar aanleiding van uw mail wordt, wanneer u het daarmee eens bent, op persoonlijke wijze contact met u opgenomen om de plannen toe te lichten. Wij verzoeken of u in de mail wil aangeven of u meer algemene informatie wenst of informatie over de mogelijke aankoop van een vakantiewoning, zodat wij snel de juiste contactpersoon met u in contact kunnen brengen. 

Over EuroParcs Group
EuroParcs Group staat voor een totaalbeleving in recreatie en vooral ook topsportmentaliteit. Vanuit die gedachte sponsoren wij eredivisieclub Feyenoord. Vertaald naar onze resorts betekent dit hoogwaardige recreatieobjecten, een luxueuze inrichting, een surplus aan faciliteiten en voorzieningen en vooral ook een unieke ligging: nabij uitstekend toegeruste wintersport- en zomersportfaciliteiten, prachtige natuur en niet te ver van stedelijke voorzieningen zoals winkels, restaurants en andere uitgaansmogelijkheden. In de afgelopen 20 jaar heeft de EuroParcs Group zich ontwikkeld tot een grote speler in het ontwikkelen en exploiteren van vakantieparken met inmiddels zo’n 40 resorts onder de labels EuroParcs en Droomparken. De kernactiviteiten zijn vanaf het eerste begin de verkoop- en verhuur van recreatieobjecten. EuroParcs Group begeleidt daarbij (kandidaat)-investeerders vanaf het eerste contactmoment tot de daadwerkelijke oplevering van een vakantiewoning van A tot Z. Eenzelfde passie en betrokkenheid leggen we aan de dag voor onze gasten: vanaf het eerste contactmoment tot het uitchecken worden ze ontzorgd zodat ze optimaal kunnen genieten van hun vakantie bij Droomparken of EuroParcs.

 
Voor meer informatie: www.EuroParcs.nl of www.droomparken.nl

Veilig betalen met: