Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Camping aan het water

Camping aan het water in Uitdam

Een camping aan het water geeft net dat kleine beetje extra ontspanning tijdens uw vakantie. Geniet van de rust, ruimte en natuur van het Markermeer bij Camping & Jachthaven Uitdam. Een rustige natuurlijke omgeving waarin het fijn vertoeven is tijdens uw vakantie. Daarnaast is er in de omgeving veel te doen en zijn onze faciliteiten van alle gemakken voorzien.

Als u op vakantie gaat naar een camping aan het Markermeer, wilt u misschien graag een eigen boot mee nemen. Uiteraard is een ligplaats in onze jachthaven geen enkel probleem! Neem contact op met onze camping aan het water voor de mogelijkheden.

Camping aan het water vlakbij Amsterdam

Een camping aan het water vlakbij dé hoofdstad Amsterdam. Camping & Jachthaven Uitdam is gelegen op unieke locatie met genoeg opties voor uiteenlopende uitjes. Zo is niet alleen Amsterdam dichtbij, maar ook historische steden als Volendam en Alkmaar.

Rondom de rustieke jachthaven en camping aan het water is genoeg te doen! Zo zijn er op meerdere plekken in de omgeving bioscopen, bowlingbanen, golfclubs, kaasboerderijen en musea te vinden. En niet te vergeten, wat dacht u van de Zaanse Schans? De historische houten bebouwing in deze buurt van Zaanstad is en blijft indrukwekkend. Van molens, winkels tot aan musea, er is veel te zien. U kunt hier gemakkelijk een tijdje doorbrengen!

Gegarandeerd waterplezier

Bij Camping & Jachthaven Uitdam kunnen onze gasten optimaal genieten van het water! Zo kunt u:

Een bootje huren

Huur een bootje en verken de omgeving te water.

Gebruik maken van het strand

Camping Uitdam is gelegen aan een strand waar u zich op zonnige dagen prima kunt vermaken. Geniet van het mooie uitzicht over het water vanaf uw handdoek.

Gebruik maken van onze speciale boothelling

Uw boot in het water laten of uit het water halen? Uiteraard heeft Camping & Jachthaven Uitdam een handige boothelling, zodat u uw boot veilig in en uit het water kunt halen.

Meer weten?

Boek nu een kampeerplaats op Camping en Jachthaven Uitdam of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft. Wij beantwoorden graag uw vragen en hopen u snel te verwelkomen op onze camping aan het water!