Bungalowpark in Dordrecht

Uw volgende weekje weg verblijven op een bungalowpark in Dordrecht? Dan bent u bij Resort De Biesbosch aan het juiste adres. Resort de Biesbosch heeft een prachtige ligging aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Ideaal om een weekje te ontspannen of te genieten van de natuur rondom ons bungalowpark in Dordrecht. De Hollandse Biesbosch is namelijk een prachtig natuurpark naast ons bungalowpark, waar u mooie wandelingen kunt maken. Naast dat u van de natuur kunt genieten buiten ons park, zijn er op het bungalowpark in Dordrecht een aantal faciliteiten waar u en uw kinderen zich prima kunnen vermaken. Welkom bij Resort de Biesbosch!

Faciliteiten op ons bungalowpark in Dordrecht

Resort de Biesbosch beschikt over een zwemparadijs waar u met uw hele gezin heerlijk kunt genieten, zwemmen en ontspannen. In het hoogseizoen is het zelfs mogelijk om buiten te genieten van het water. In het Wellness Center kunt u terecht voor lichaamsmassages, een behandeling bij het schoonheidssalon of de zonnebank. Op ons bungalowpark in Dordrecht kunt u ook terecht voor de zakelijke faciliteiten. Ons restaurant heeft diverse vergaderruimtes tot onze beschikking. Daarnaast is het zakelijke 32 uurs arrangement is gemaakt op basis van vergaderen, eten, drinken en overnachten. Genoeg reden om te kiezen voor een verblijf op ons bungalowpark in Dordrecht. Bekijk nu de accommodaties en boek uw verblijf!

Resort De Biesbosch

Ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter!