Bungalowpark in IJhorst

Wilt u uw volgende vakantie verblijven op een bungalowpark in IJhorst? Dan is Resort Reestervallei waar u naar op zoek bent! Dit bungalowpark in IJhorst ligt in de Kop van Overijssel en wordt gekenmerkt door het bos dat het park omzoomd. Ontdek IJhorst door uw volgende vakantie te verblijven op Resort Reestervallei. Binnen en buiten ons bungalowpark in IJhorst is genoeg te doen. Ontdek diverse steden, de mooiste natuurgebieden en maak er een onvergetelijke vakantie van op ons bungalowpark in IJhorst! Zowel jong als oud kunnen zich heel goed vermaken binnen en buiten ons park. Bekijk de faciliteiten en ontdek Resort Reestervallei!

Boek nu uw verblijf bij ons bungalowpark in IJhorst

Ons bungalowpark in IJhorst heeft diverse faciliteiten die ervoor zorgen dat u zich geen moment zult vervelen op Resort Reestervallei. Daag uw familieleden uit bij een potje midgetgolf of sla een balletje op de tennisbaan. Ook kunt u uw hengel uitgooien in de visvijver op ons bungalowpark in IJhorst. Huur uw woning aan de visvijver en vis vanaf het terras. Resort Reestervallei heeft een buitenzwembad wat op warme dagen voor de nodige verkoeling zorgt. Voor de allerkleinsten is er speciaal een peuterbad. Bekijk nu de beschikbare accommodaties en boek gauw uw vakantieverblijf bij Resort Reestervallei.

Resort Reestervallei

Ligt in het Reestdal in de Kop van Overijssel en wordt ingekleurd door het bos dat het park omzoomd. Bovendien ligt op slechts drie kilometer afstand speelvijver De Zwarte Dennen met een fraai zandstrand.