Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Bungalowpark met zwembad

Vakantie vieren in een bungalowpark met zwembad

Het hele jaar door kan er in dit bungalowpark met zwembad gezwommen worden. EuroParcs Resort De Achterhoek opende onlangs met trots het nieuwe binnenzwembad. Het bungalowpark met zwembad heeft niet alleen de optie om binnen te zwemmen, u kunt ook buiten zwemmen in de recreatievijver. De prachtige recreatievijver is omgeven met zandstrandjes en grasvelden waar u heerlijk van het zonnetje kunt genieten! De mogelijkheid is er ook om met rubberen bootjes te varen en voor de liefhebbers van vissen zijn er speciale visplekjes.

Bungalowpark met binnenzwembad

Het bungalowpark met binnenzwembad leent zich perfect voor een dagje genieten. Loungen op de ligstoelen, terwijl u een goed boek leest of geniet van het uitzicht op de recreatievijver. Laat het weer het niet toe om gebruik te maken van de recreatievijver, dan kunt u bij EuroParcs Resort De Achterhoek gewoon overdekt zwemmen! Volop waterplezier voor ieder lid van de familie ongeacht de weersomstandigheden. Zoek niet langer naar een bungalowpark met binnenzwembad en boek snel uw vakantie bij EuroParcs Resort De Achterhoek. Beleef een spetterende vakantie en geniet van de EuroParcs ervaringen die u van ons gewend bent.

Zwemplezier voor jong en oud

Voor de kleintjes onder ons is er in het bungalowpark met binnenzwembad een peuter- en kleuterbad. Het peuter- en kleuterbad is een plezierige waterspeeltuin versierd met diverse speelmogelijkheden. Ondertussen kunt u als ouder, opa of oma lekker meezwemmen of uitrusten op de ligstoelen in het binnenzwembad. De allerkleinsten kunnen zich bij de recreatievijver ook goed vermaken op de zandstrandjes, grasvelden en speeltuin. Het bungalowpark met zwembad in de Achterhoek staat garant voor waterpret en zwemplezier! Een bungalowpark met zwembad is natuurlijk perfect voor gezinnen, maar ook voor iedere andere vakantieganger die graag een duik in het water neemt. Wanneer zien we u op ons bungalowpark met zwembad?