Kamperen bij EuroParcs
Kamperen bij EuroParcs

Bungalowpark met binnenzwembad

Bungalowpark met zwembad

Een bungalowpark met zwembad in de buurt biedt ontspanning en verfrissing. Bent u voor het komende weekendje weg of vakantie, op zoek naar een bungalowpark met zwembad of een bungalowpark met binnenzwembad? Dan is Resort De Biesbosch een bezoekje waard! Dit vakantiepark heeft namelijk diverse faciliteiten die uw weekendje weg of vakantie, tot een onvergetelijke maken.  

Resort De Biesbosch is gelegen naast het natuurgebied ‘Nationaal Park De Biesbosch’, net buiten Dordrecht. Dit vakantiepark beschikt over een jachthaven. Hier kunnen onze gasten een aanlegplaats huren, zodat u met de boot De Hollandse Biesbosch in vaart. In dit prachtige natuurgebied kunnen mooie wandelingen gemaakt worden en kan er genoten worden van de natuur. Het vakantiepark heeft gloednieuwe vakantiehuizen met voorzieningen die uw vakantie of weekendje weg een stuk comfortabeler maken.  

Bungalowpark met zwembad voor een relaxte vakantie

Een bungalowpark met zwembad is de ideale combinatie voor een vakantie met kinderen. Zij kunnen zich prima vermaken in het zwembad en u kunt relaxen op een ligbed. Op het park vindt u zowel binnen als buiten een zwembad.

Bent u het zwembad zat en wil u toch nog uw energie kwijt? Op en rondom Resort De Biesbosch is genoeg te doen! Wat dacht u van een potje tennis op ons multifunctioneel sportveld? Of een middagje fietsen rondom het park? Hiervoor hoeft u uw eigen fiets niet mee te nemen, want Resort De Biesbosch biedt fietsverhuur tegen een zeer schappelijke prijs. Aan de kleintjes is er ook gedacht, want kinderen kunnen zich vermaken met de Beau & Bloem Fun Club of in de buiten- en binnenspeeltuin.

Bungalowpark met zwembad van EuroParcs

Resort De Biesbosch is een bungalowpark met zwembad waar zowel jong als oud zich prima kunnen vermaken. Benieuwd naar onze bungalows? Bekijk de accommodaties. U kunt eenvoudig boeken met onze zoek & boek functie op de website.