Bungalowpark in Brunssum

Uw volgende vakantie of weekendje weg verblijven op een sfeervol bungalowpark in Brunssum? Maak dan kennis met Resort Brunssummerheide! Dit bungalowpark in Brunssum heeft een goede ligging in het heuvelachtige landschap van Limburg en is een ideale vakantiebestemming. Deze gunstige ligging maakt het mogelijk om dit welgevormde zuidelijke deel van Nederland te ontdekken. Ook is een verblijf op ons bungalowpark in Brunssum ideaal voor wandelaars, fietsers, recreanten en langlaufers, het park ligt namelijk dichtbij de natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse Bossen. Hier gaan sport, natuurbeleving en rust prima samen.

Faciliteiten op het bungalowpark in Brunssum

Naast dat u zich kunt vermaken in de natuur rondom ons bungalowpark in Brunssum, heeft het resort een aantal faciliteiten. Natuur & Strandbad 'de Zeekoelen' biedt voor jong en oud de nodige ontspanning en genoeg plezier. Na een middagje aan het natuur & strandbad kunt u met uw gezin genieten van een heerlijke maaltijd bij Brasserie De Uitvlucht. Ook kunt u ervoor kiezen om buiten ons bungalowpark in Brunssum leuke dingen te gaan doen met uw gezin. Wat dacht u van mountainbiken? Of een bezoek aan het klimcentrum? Bekijk nu de beschikbare accommodaties voor uw verblijf op ons bungalowpark in Brunssum en boek uw vakantiewoning!

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide.