Veelzijdig bungalowpark in Nunspeet

Op zoek naar een bungalowpark in Nunspeet? Maak dan kennis met Resort Veluwemeer van EuroParcs. Resort Veluwemeer geeft u het ultieme gevoel van vrijheid door de ligging en faciliteiten van het bungalowpark in Nunspeet. Bij Resort Veluwemeer kunt u ontspannen in het zwembad, de omgeving verkennen met de fiets of leren zeilen bij het Watersportcentrum Veluwemeer. Ook kunt u genieten van het adembenemende uitzicht vanaf ons bungalowpark in Nunspeet. Het zandstrand geeft u de mogelijkheid om te genieten van de horizon, prachtige velden en bossen. Ook kunt u in de omgeving van het bungalowpark genoeg doen. Wat dacht u van het blotevoetenpad in Nunspeet? Of een middagje naar de golfbaan in Nunspeet?

Geen moment verveling bij ons bungalowpark in Nunspeet

Naast dat uw bungalow voorzien is van diverse gemakken, kunt u zich binnen het park op diverse plekken ook goed vermaken. Het buitenzwembad is een goede plek om in het hoogseizoen even af te koelen of op de strandstoelen te genieten van de zon. Ook is het mogelijk om een boot te huren bij Snoekbaars Bootverhuur en heerlijk te varen over het Veluwemeer. Sluit de dag af bij ons restaurant Friends ’n Bites en geniet van de verrassende smaaksensatie. Bekijk nu de beschikbare accommodaties van ons bungalowpark in Nunspeet en boek gauw uw vakantiewoning!

Resort Veluwemeer

EuroParcs Resort Veluwemeer laat u genieten van een heerlijk wijds uitzicht over water, velden en bos. Vanaf het zandstrand kunt u uw ogen de kost geven!