Welkom bij ons bungalowpark in Lochem

Vakantie vieren op een bungalowpark in Lochem? Maak dan kennis met Resort De Achterhoek. Op dit bungalowpark in Lochem proeft u de mystieke sfeer van de van de Middeleeuwen in een rijk landschap. Op ons bungalowpark in Lochem zijn diverse accommodaties beschikbaar waar u samen met uw partner, gezin of grotere groepen kunt verblijven. Op ons bungalowpark in Lochem zijn diverse faciliteiten die ervoor zorgen dat niemand zich verveelt. Toch op zoek naar activiteiten buiten ons bungalowpark? Ook rondom het park is genoeg gelegenheid voor activiteiten zoals bowlen, een filmpje kijken in de bioscoop of een bezoek brengen aan dierentuinen en pretparken.

Faciliteiten op het bungalowpark in Lochem

Aan de kleintjes wordt ook gedacht bij Resort De Achterhoek, in 2016 is namelijk de nieuwe Yalp Sona geplaatst. Dit is een interactief speeltoestel die een nieuwe manier van spelen introduceert. Gegarandeerd speelplezier! Ook worden op dit bungalowpark in Lochem fietsen en skelters verhuurd, zodat kinderen zich geen moment zullen vervelen. Liever met het hele gezin spelletjes spelen? Kies dan voor een potje jeu de boules of midgetgolf op het park. Op Resort De Achterhoek is het allemaal mogelijk. Bekijk nu de beschikbare accommodaties en boek nu uw vakantiewoning op ons bungalowpark in Lochem!

Resort De Achterhoek

Proef de mystieke sfeer van de Middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap op Resort De Achterhoek. Ontspan in een omgeving die door de eeuwen...