Op zondag 4 juni, Eerste Pinksterdag is Resort Poort van Amsterdam het toneel van een bootshow! Deze bootshow wordt georganiseerd in samenwerking met Hendricks Yachting

logo

In de haven komen enkele mooie boten komen te liggen, die u kunt bezichtigen. Ook zijn er mogelijkheden om proef te varen! De boten krijgen een schitterend plekje voor het restaurant, zodat u er ook vanaf het terras van kunt genieten! 

We verwelkomen onder andere de volgende boten: 
• Sunseeker Apache 45 (15 meter)
• Asloep 770
• ATender 720
• B&C Avantgarde 825

Daarnaast zullen er nog andere boten aanmeren. U kunt ze allemaal bezichtigen. De vertegenwoordigers van Hendricks Yachting staan voor u klaar om u alles te vertellen over deze prachtige vaartuigen. 

Programma
Het dagprogramma start om 11.00 uur. Vanaf het terras van het restaurant en ook in de jachthaven kunt u de aanwezige boten bezichtigen. Een proefvaart is mogelijk! De dag staat volledig in het teken van de waterbeleving in Nederland, dus maken wij graag gebruik van het prachtige decor van het Markermeer. 

Tussentijds staat de horeca van het resort utieraard tot uw beschikking. Er worden deze dag heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Laat u verrassen door onze chef! 

Het programma zal rond 18.00 uur eindigen. Dit wil zeggen dat de bootshow dan afgelopen is, maar natuurlijk kunt u gezellig blijven dineren in het restaurant! Reserveren is dan wel aanbevolen, om teleurstellingen te voorkomen! 

logo

Aanmelden
De toegang tot de bootshow is GRATIS! U bent dus van harte welkom!
Wel vinden we het fijn als u uzelf en uw gezelschap aanmeldt via onderstaand formulier. 

 

De bootshow vindt plaats op zaterdag 4 juni vanaf 11.00 uur. 

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam
Zeedijk 2
1154 PP Uitdam

boot
boot
boot