Terug
16 februari 2023

Buitenkansje: 15% korting vroegboekkorting op je zomervakantie

EuroParcs Zilverstrand Buitenkansjes Logo

De zomervakantie is bij uitstek dé vakantie om even lekker bij te komen van een jaar hard werken en je best doen op school. Niets is lekkerder dan intens genieten van de zomerse temperaturen, relaxen in de zon en even niks aan je hoofd te hebben. Ook hoef jij je geen zorgen te maken om het kiezen van de ideale zomervakantie, wij hebben dit al voor je geregeld. Bekijk onze geselecteerde Buitenkansjes en boek de jouwe!

Buitenkansjes

1. Groen geluk op EuroParcs De Zanding

2. In het bos vlakbij Antwerpen op EuroParcs Zilverstrand

3. Vlakbij het Drielandenpunt op EuroParcs Limburg

Groen geluk op EuroParcs De Zanding

Begeef jij je deze zomer het allerliefst middenin de prachtige groene natuur van de Veluwe? Dan raden wij je EuroParcs De Zanding zeker aan! Dit vakantiepark ligt middenin de Veluwse bossen en als je het park afloopt, bevindt je je al in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Niet alleen in de omgeving is veel te ontdekken, ook op het vakantiepark zelf is genoeg te beleven. Je geniet er van faciliteiten als een natuurmeer (mét strand!), binnenzwembad, wellnesscentrum en een restaurant.

Moderne luxe in Cube la Mer 4

Wakker worden in de hypermoderne Cube la Mer 4 is een garantie op een onvergetelijk verblijf. De vrijstaande woning is voorzien van veel ramen, wat voor enorm veel lichtinval zorgt. In combinatie met de robuuste en moderne uitstraling maken Cube la Mer 4 het ideale verblijf om zorgeloos tot rust te komen na een fikse boswandeling of een tripje op de mountainbike!

Bekijk dit Buitenkansje!

In het bos vlakbij Antwerpen op EuroParcs Zilverstrand

Wil jij deze zomer de natuur bij onze zuiderburen ontdekken? Dan is EuroParcs Zilverstrand écht iets voor jou! Midden in het groen van de Antwerpse Kempen vind je vakantiepark EuroParcs Zilverstrand. Geniet van de prachtige natuurrijke omgeving en ga eropuit in de bossen, waarna je kan bijkomen aan het water van de zwemvijver of in het overdekte zwembad. Naast deze geweldige faciliteiten is EuroParcs Zilverstrand ook uitermate geschikt voor fietsliefhebbers. Dankzij het brede scala aan fietsroutes in de nabije omgeving kun je hier vele kilometers te fiets afleggen!

Kom tot rust in Berkel 4

Na de hele dag lekker buiten te zijn geweest is er natuurlijk niets lekkerder dan tot rust te komen in een chalet dat van alle gemakken is voorzien. Berkel 4 is een vrijstaand chalet waarin je werkelijk niks tekort komt! Het heeft een brede en lichte zithoek met televisie en 2 slaapkamers. Het is daarom ideaal voor zowel een vakantie met het gezin als een vakantie met vrienden.

Bekijk dit Buitenkansje!

Vlakbij het Drielandenpunt op EuroParcs Limburg

In het uiterste zuidelijke puntje van ons land, bevindt zich het Drielandenpunt. Hier komen de landen Nederland, België en Duitsland alle drie samen. Vlakbij het Drielandenpunt bevindt zich het vakantiepark EuroParcs Limburg. Vanaf deze locatie ben je binnen 10 minuten in zowel Duitsland als België. Dit zorgt ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen, er is namelijk enorm veel in de nabije omgeving te beleven! Zo kun je bijvoorbeeld genieten van het groene natuurgebied het IJzerenbos, waarna je er een gezellig tripje Aken of België aan vastplakt.

Eigentijds verblijven in Pavilion 4

Jouw zomervakantie in het mooie Limburg is pas echt compleet met een verblijf in Pavilion 4. Dit chalet biedt je dat zorgeloze vakantiegevoel, maar dan in een modern jasje. Het is voorzien van veel ramen, waardoor je 's ochtends wakker wordt met lekker veel zonlicht. In de tuin geniet je van veel ruimte en rust na een intensieve dag eropuit te zijn geweest.

Bekijk dit Buitenkansje!