Terug
20 februari 2023

Buitenkansje: lekker lang pinksterweekend weg

EuroParcs Zilverstrand België Mol vakantiepark strand moeder kinderen meer water zomer buitenkansjes

Een weekendje weg met Pinksteren om even helemaal tot rust te komen is een ideaal relaxmoment, zo midden in de lente. Maar wat is dan de beste bestemming om naartoe te gaan? Je zoektocht naar het ideale pinksterweekend kan nog best lastig zijn. Geen zorgen. Om jou keuzestress te besparen hebben we alvast 3 buitenkansjes voor je uitgekozen!

Buitenkansjes Pinksteren

1. Verblijf op het bosrijke EuroParcs de Achterhoek

2. Oer-Hollandse omgeving van EuroParcs Poort van Amsterdam

3. Hartje Veluwe op EuroParcs De Wije Werelt

1. Verblijf op het bosrijke EuroParcs de Achterhoek

Op zoek naar de ideale bestemming voor een weekendje weg met Pinksteren? Dan heeft vakantiepark EuroParcs De Achterhoek verassend veel voor je in petto! De streek waarin je het park vindt, heeft een rijke geschiedenis, verbluffend natuurschoon en veel leuke activiteiten te bieden. Op het vakantiepark vind je een overvloed aan groen en plezier voor de kleintjes. Ben je best een beetje sportief? Met een outdoor tennisbaan, minigolfbaan, sportveld en natuurbad hoef je niet stil te zitten. Tip: ontdek indrukwekkende kastelen in de omgeving met de 8-Kastelenroute!

Rust en ruimte in De Wiersse 6

Genieten van alle ruimte en rust in het Achterhoekse groen? Dan is bungalow De Wiersse 6 het buitenkansje voor jou! Sla de deuren open, ontbijt op het ruime terras in de tuin en geniet van mooie vergezichten. Met zijn moderne voorzieningen biedt De Wiersse 6 alle gemakken van thuis.

2. Oer-Hollandse vakantievieren op EuroParcs Poort van Amsterdam

Een ander Buitenkansje voor je Pinksterweekend weg is toch wel vakantiepark EuroParcs Poort van Amsterdam. Op dit prachtige vakantiepark bevind je je middenin de natuur én aan het water van het Markermeer. Een ander groot pluspunt van dit vakantiepark is dat je binnen tientallen minuten rijden in het hart van Amsterdam bent. Het beste van beide werelden! Oer-Hollandse dorpjes Volendam en Monnickendam liggen op nog eens op een steenworp afstand van het park. Maar ook op het park geniet je volop met een binnenzwembad, wellnesscentrum en indoor speeltuin.

Vrijstaand en comfortabel verblijven in bungalow Florijn 6

Dat je vakantie viert in de Oer-Hollandse omgeving merk je dan ook echt met je verblijf in bungalow Florijn 6. Dit vrijstaande vakantiehuis met 2 verdiepingen heeft het uiterlijk van een traditioneel Hollands huisje. Maar wees gerust, het interieur is gewoon lekker van deze tijd! Met een luxe keuken, badkamer, royale slaapkamers en een ruime tuin is jouw verblijf optimaal genieten.

3. Puur natuur op EuroParcs De Wije Werelt

Voor de echte avonturiers onder ons, is vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt het ultieme buitenkansje. Jouw verblijf op dit vakantiepark staat in het teken van dichtbij de natuur zijn. Vanuit je vakantiehuis wandel je zo het bos Planken Wambuis in. Even verderop vind je ook nog de indrukwekkende zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Op het park is voor jou, maar ook je kinderen genoeg te beleven. Het restaurant, houtsculpturen speurtocht en binnen- en buitenspeeltuin maken je Pinksterweekend al helemaal onvergetelijk!

Alles wat je wenst in het chalet Velthorst 4

Houd je wel van een beetje gemak en luxe tijdens je vakantie in de natuur? Dan is chalet Velthorst 4 op EuroParcs De Wije Werelt het uitgelezen buitenkansje voor jou. Het moderne interieur van dit vrijstaande vakantiehuis straalt een warme sfeer uit. Met een vaatwasser is je welverdiende vakantie in dit chalet pas echt zorgeloos. In de tuin met een terras geniet je van de frisse boslucht!