Terug
19 februari 2023

Buitenkansje: lekker lang weekend weg deze Hemelvaart

EuroParcs Zilverstrand België Mol vakantiewoningen zon bomen water Buitenkansjes

Spendeer jouw Hemelvaart dit jaar in de natuur, aan het water of dichtbij de zee! Dankzij je extra vrije dag kun je tussendoor heerlijk genieten van een minivakantie. Heb je wat inspiratie nodig voor jouw ideale lange weekend weg? Wij hebben alvast 3 buitenkansjes voor je geselecteerd. Welke past het beste bij jou?

Buitenkansjes met Hemelvaart

1. Tussen de heuvels bij EuroParcs Poort van Maastricht

2. Water en Hanzesteden bij EuroParcs Marina Strandbad

3. Uitwaaien aan de Noordzee bij EuroParcs Schoneveld

1. Tussen de heuvels bij EuroParcs Poort van Maastricht

Trek je er tijdens je vakantie graag op uit naar een bruisende stad of ga je juist liever de ongerepte natuur in? In beide gevallen is vakantiepark EuroParcs Poort van Maastricht een vakantiepark voor jou. Een dagje shoppen in Maastricht, mooie wandel- of fietsroutes ondernemen in het heuvellandschap en de grotten van Valkenburg verkennen zijn maar een paar van de vele activiteiten die je in deze omgeving kunt doen. Maar ook een dagje ontspannen en niks doen op het park behoort tot de opties tijdens je vakantie hier.

Luxe en sfeervol verblijven in chalet Palisade 4

De stijlvolle chalet Palisade 4 is een vrijstaand vakantiehuis. Zijn houten look past perfect in het Limburgse heuvellandschap. Het chalet is voorzien van een sfeervol, warm interieur. Je hebt er alle voorzieningen die je nodig hebt tijdens je verblijf, zoals een moderne keuken, badkamer en een ruime veranda met tuinset.

2. Water en Hanzesteden bij EuroParcs Marina Strandbad

Op zoek naar dé bestemming voor jouw Hemelvaart waar zowel bos, water als steden in de omgeving te vinden zijn? Bij vakantiepark EuroParcs Marina Strandbad heb je het allemaal. Voor watersportfanaten is hier al helemaal veel te beleven. Het park ligt direct aan de IJssel en je kunt er bijvoorbeeld gaan suppen, kanoën of een boot huren! Ook kun je in de omgeving dichtbij de Veluwezoom fantastisch fietsen en wandelen. De drukte opzoeken? Plan dan een bezoek aan de pittoreske Hanzesteden Doesburg of Zutphen!

Het ultieme strandgevoel in chalet Beach House 4

Hoe relaxed is het om in een vakantiewoning te verblijven waarin je echt dat strandgevoel krijgt? Chalet Beach House 4 is een klein en knus vakantiehuis met een slimme indeling. Door de hoge plafonds voelt de ruimte binnen wel heel ruimtelijk. Je hebt in de woning een complete keuken, een badkamer en een apart toilet. Ook kun je buiten lekker op je eigen terras vertoeven!

3. Uitwaaien aan de Noordzee bij EuroParcs Schoneveld

Zee, strand en duinen... dat klinkt toch als de perfecte getaway tijdens Hemelvaart? Je vindt dit allemaal op maar een paar meter afstand van het 5-sterren vakantiepark vakantiepark EuroParcs Schoneveld! Hier beleef je veel plezier en ontspanning met fijne faciliteiten als een binnenzwembad, wellnesscentrum en zelfs een bowlingcentrum. Ga je er lekker op uit? Gezellige Zeeuwse dorpen en steden zijn er genoeg te ontdekken in de omgeving. Maar ook het Belgische Knokke-Heist is dichtbij. Vanaf het park wandel je binnen enkele minuten naar het zandstrand van Breskens. Kun jij de zee al ruiken?

Comfortabel en knus in chalet Unique 4

Voor dit Buitenkansje staat chalet Unique 4 in de spotlight! Dit is een vrijstaand vakantiehuis die geschikt is voor 4 personen. In deze vakantiewoning komt je qua comfort voor een zorgeloos weekendje weg niets tekort. Met een eigen terras is het ook nog eens lekker vertoeven tijdens de warmere mei-dagen.