Terug
12 februari 2023

Buitenkansje: vakantie aan het water met 20% korting

EuroParcs Bad Meersee buitenkansjes aan het water vakantiepark moeder dochter strand zee

Als er iets ontspannend is, is het wel vakantievieren aan het water. Een verfrissende duik nemen, dobberen op een bootje of een nieuwe watersport proberen. Met de hete zomerdagen van de laatste jaren is het bijna een must om een vakantie aan het water te boeken. We helpen je graag met het boeken van jouw buitenkansje en hebben daarom een selectie gemaakt van de beste vakanties aan het water!

Buitenkansjes

1. Watervakantie op EuroParcs Veluwemeer

2. Verblijf aan het Reevemeer op EuroParcs De IJssel Eilanden

3. Watersportwalhalla bij EuroParcs Bad Hulckesteijn

1. Watervakantie op EuroParcs Veluwemeer

Ben jij een persoon die enorm kan genieten van een vakantie aan het water? Dan is dit hét Buitenkansje voor jou! EuroParcs Veluwemeer ligt aan het glinsterende water van het Veluwemeer in de nabije omgeving van Nunspeet, waardoor je je direct in de prachtige natuurrijke Veluwe bevindt. Het park biedt oneindige waterrecreatiemogelijkheden, zoals kajakken, waterfietsen, zeilen, surfen, varen of natuurlijk gewoon zwemmen. Of je nu een actieve watersporter bent of juist gewoon wil relaxen aan het water, bij EuroParcs Veluwemeer kan het allemaal.

Comfortabel genieten in Pavilion 4

Wakker worden in comfort vlakbij het Veluwemeer? Dan is Pavilion 4 een absolute aanrader! Dit vrijstaande en gelijkvloerse chalet is voorzien van de nodige comfort, een ruim terras, open keuken en een gezellige eethoek waardoor je je direct thuis zult voelen. Je vind hier alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je welverdiende vakantie aan het water.

2. Verblijf aan het Reevemeer op EuroParcs De IJssel Eilanden

Wil jij op vakantie aan het water, maar ben je helemaal toe aan rust? Dan is EuroParcs De IJssel Eilanden een vakantiepark dat helemaal bij jou past. Dit vakantiepark ligt aan het Reevemeer, daar waar de IJssel uitmondt in het Ketelmeer. Deze waterrijke omgeving is een waar paradijs voor natuurliefhebbers door de duizenden vogels die het aantrekt. Vissers kunnen hier door de waterrijke omgeving overigens ook goed vertoeven. Vlakbij het vakantiepark liggen de culturele Hanzesteden Kampen en Zwolle.

Tijdloos verblijf in Berkel 4

Wakker worden aan het water terwijl je geniet van je kopje koffie, wat wil je nog meer? Berkel 4 heeft een modern interieur met een zithoek, een televisie, een eethoek en een keuken die voorzien is van onder andere een vaatwasser, koffiezetapparaat en een inductiekookplaat. Kortom, alles voor een zorgeloze vakantie aan het water.

3. Watersportwalhalla bij EuroParcs Bad Hulckesteijn

Beschouw jij jezelf als een echte watersportliefhebber? Dan is EuroParcs Bad Hulckesteijn het ideale vakantiepark voor jou! Gelegen aan het water van de Nijkerkernauw bevind je je in een waar watersport walhalla, waar je kunt surfen, zeilen of een boottochtje maken. In de nabije omgeving van het park vind je het pittoreske Nijkerk. Zoek je toch liever iets meer de drukte op? Ook de historische binnenstad van Amersfoort is op een steenworp afstand van het park en barst van de cultuur en geschiedenis. 

Heerlijk ontspannen in Exclusif 4

Beleef een onvergetelijke vakantie aan het water met een verblijf in Exclusif 4! De woning ligt in een natuurrijke omgeving en vlakbij het Nijkerkernauw. Het frisse interieur in combinatie met het comfort zorgt ervoor dat je even lekker kan ontspannen na je actieve dag in het water. Buiten geniet je van een ruim terras en kom je volledig tot rust in de comfortabele tuinmeubilair.