Magic Weekend + Magic Dinner arrangement

Boek een verblijf in het Magic Weekend met Magic Dinner inbegrepen!

Ontbijtarrangement

Geniet tijdens uw weekend op zaterdag en zondag van een heerlijk ontbijt in ons restaurant.

Magic Weekend + Magic Dinner arrangement

Boek een verblijf in het Magic Weekend met Magic Dinner inbegrepen!

Dinerarrangement 'Friends 'n Dinner'

Boek tijdens uw verblijf een dinerarrangement bij Friends ’N Bites en ontvang één diner inbegrepen

Lekker Smakelijk

Een zorgeloos verblijf waarbij wij uw bed al hebben opgemaakt, er schone handdoeken voor u klaar liggen, 's morgens het ontbijt aan huis wordt gebracht en er 's avonds een heerlijk 3 gangen diner wordt geserveerd. U hoeft zelf alleen nog maar te genieten! Prijs is € 34,95 per persoon, per dag.

Fietsarrangement

Verken de omgeving van Villapark de Rijp op fiets. Fiets over de dijken, verken het historische dorpje de Rijp en steek de rivier over per ve

Lekker Genieten

Een ontspannen verblijf! Uw bed is al opgemaakt en er liggen schone handdoeken voor u klaar. Het ontbijt wordt 's ochtends aan huis gebracht en 's avonds geniet u van een heerlijk 3 gangen menu in het restaurant. Om het helemaal compleet te maken, kunt u de hele dag gebruik maken van de knusse sauna; Feng Sui sauna, Turks stoombad, zoutgrot, odorium, infraroodcabine en een relaxruimte. Prijs is € 42,95 per persoon, per dag.

Lekker Makkelijk

Maak het uzelf eens Lekker Makkelijk. Geniet van een opgemaakt bed en schone handdoeken. Prijs is € 5,50 per persoon voor de dag van aankomst

Lekker Wakker Worden

Wat is er nou fijner dan een opgemaakt bed, schone handdoeken en 's ochtends een heerlijk ontbijtje aan huis! Prijs is € 14,95 per persoon, voor de eerste verblijfsdag.

Zilvermeeuw Rondvaart Biesbosch arrangement

Maak een mooie rondvaart door Nationaal Park De Biesbosch met Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw én verblijf in een mooie bungalow voor een totaalprijs van € 189,-!

Blijdorp arrangement

Even helemaal weg en ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Boek nu een weekend EuroParcs én Diergaarde Blijdorp voor een totaalprijs van €199,-!