Buitenspelen

Beau en Bloem Kids Club

Maak kennis met Beau en Bloem

Heb je ons al eens ontmoet? Beau en Bloem zijn er vooral om samen met jou plezier te maken tijdens je vakantie bij EuroParcs. Je hebt ons vast wel eens gezien. Maar wie zijn Beau en Bloem nu eigenlijk?

De Beau en Bloem Kids Club is er met kinderactiviteiten voor de allerkleinsten vanaf 4 jaar! Toen je aankwam, heb je de Boomhut van Beau en Bloem vast al gezien! Hier kunnen alle kinderen zich iedere dag verzamelen voor de leukste spelletjes. Bij EuroParcs zorgen Beau en Bloem voor de kinderanimatie. Samen met een enthousiast team van medewerkers staan zij elke dag voor de kinderen klaar om de leukste spelletjes te spelen, te sporten en gezellig samen te zijn.

*Let op: Beau en Bloem zijn niet élke schoolvakantie op álle parken aanwezig. Dit wisselt per park en per vakantieperiode. Informeer bij het EuroParcs park van jouw keuze.

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Beau en Bloem en wij gaan jouw vakantie extra leuk maken! Hopelijk tot snel!

Hi Bloem, wie ben jij?

“Ik houd van mooie dingen, van schminken en knutselen. Ook van lieve dieren in de natuur. "Ik verzin meestal de activiteiten die we voor de kinderen gaan doen.”

Bloem, wat verzin je dan zoal?

“We doen heel veel jeugdtheater en dan gaan we samen met jullie dansen en zingen. Ook gaan we knutselen, tekenen en schminken. En daarbij worden we soms ook zelf geschminkt! Soms maakt Beau me mooi op met schmink, ik zie er dan prachtig uit! Daarnaast proberen we continu nieuwe dingen te verzinnen. Zo gaan we soms samen speelgoed maken. Laatst hebben we game-controller geknutseld! En daar maken we dan weer liedjes over. Ook zijn we lekker interactief bezig. Denk bijvoorbeeld aan Pokémon. En we denken ook aan de natuur en het milieu door bijvoorbeeld papiertjes op te ruimen.”

Vind je de natuur dan zo belangrijk?

“Ja, natuurlijk! Ik woon bij EuroParcs en dat is midden in de natuur! Daar moeten we dus goed voor zorgen. Zo kan iedereen komen genieten van al dat moois! Maar ik ben vooral het zonnetje in en buitenshuis. Iedereen is welkom om met ons te komen spelen!” Een dag met Beau en Bloem, wat voor dingen ga je dan doen?

“Tijdens de zomervakantie, maar in ook andere schoolvakanties gaan we allerlei leuke dingen doen, elke dag is anders! ’s Ochtends gaan we meestal knutselen. ’s Middags zijn er sport en spel activiteiten. Die doen we zo dat ze voor iedereen leuk zijn. ’s Avonds is er meeleeftheater en beleven we van alles. Kom je ook?”

Bloem 3

Hoi Beau, wie ben jij?

“Ik ben de beste vriend van Bloem! Samen beleven wij alle avonturen bij EuroParcs. Als Bloem iets leuks verzint om te doen, help ik haar daarbij. Samen kom het altijd goed! Als het moet, til ik zware dingen op of help ik met andere dingen. Zo kan ik heel goed tekenen en knutselen. Ook maak ik graag een grapje met Bloem, daar moet ze altijd erg om lachen.” Wat voor spelletjes doe jij graag?

“Sport en spel middag vind ik het allerleukste om te doen! Het liefst wil ik altijd winnen! Maar Bloem is ook goed in sport en spelletjes, dus dat lukt niet altijd. Gelukkig word ik nooit boos, dan gaan we gewoon een nieuw spel doen en misschien win ik dan!” Lijk je een beetje op Bloem?

“Bloem en ik willen graag iedereen blij maken! Als de kinderen onze spelletjes leuk vinden, zijn wij allemaal vrolijk. Ik ben natuurlijk wel sterker dan Bloem. En groter. Maar we zijn beste vrienden! Oh, vrienden maken vinden we ook heel leuk! Kom je vrienden worden met ons als je bij EuroParcs op vakantie bent?”

Beau 2

Meet & Greet!

Heb je Beau en Bloem altijd al eens van heel dichtbij willen ontmoeten? Dat kan op maandag en vrijdag bij de speciale meet en greet met Beau en Bloem*. Dan kan je meteen met hen op de foto! 

*Let op, alleen wanneer het animatieteam aanwezig is. Neem voor meer informatie contact op met de receptie bij het EuroParcs park van jouw keuze.

Beau en Bloem image gallery