Animatie @ EuroParcs

Animatie @ EuroParcs

Bij EuroParcs hoeft niemand zicht te vervelen. Beau en Bloem Kids Club staan voor je klaar (4 t/m 12 jaar). Het stel neemt je mee op te gekke avonturen, snelle spellen en gezellig theater. Daarnaast is er ook Adventure Club (vanaf 8 jaar) en organiseert gedurende de dag diverse activiteiten voor onze gasten die van spanning en plezier houden. Aan alle doelgroepen wordt gedacht, want de Fun Club (themaweekenden) is er voor het hele gezin. Tijdens deze weekenden wordt er vaak toegewerkt naar een show van een bekend (kinder)artiest.

De Fun Clubs van EuroParcs willen al haar gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen tijdens hun vakantie of dagje uit. Onze entertainers staan dit seizoen klaar met een glimlach en veel plezier op de Resorts van EuroParcs. Met uitgebreide activiteiten van de Beau en Bloem Kids Club, de Adventure Club en de Fun Club met onze spetterende dans- en theatershows en de themaweekenden.

Op de Resorts van EuroParcs kun je elk seizoen genieten van een wel heel bijzonder animatie programma. Houd daarom de website of onze Facebookpagina’s in de gaten, want we hebben fantastische animatie voor jong en oud.

Veilig betalen met: