Animatie @ EuroParcs

Bij EuroParcs hoeft niemand zicht te vervelen. Beau en Bloem staan voor je klaar met de Kids Club (4 t/m 12 jaar). Het stel neemt je mee op te gekke avonturen, snelle spellen en gezellig theater. Daarnaast is er ook Adventure Club (vanaf 8 jaar) en organiseert gedurende de dag diverse activiteiten voor onze gasten die van spanning en plezier houden. Aan alle doelgroepen wordt gedacht, want de Fun Club (themaweekenden) is er voor het hele gezin. Tijdens deze weekenden wordt er vaak toegewerkt naar een show van een bekend (kinder)artiest.

De Fun Clubs van EuroParcs willen al haar gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen tijdens hun vakantie of dagje uit. Onze entertainers staan dit seizoen klaar met een glimlach en veel plezier op de Resorts van EuroParcs. Met uitgebreide activiteiten van de Beau en Bloem Kids Club, de Adventure Club en onze spetterende dans- en theatershows en de themaweekenden.
      
Op de Resorts van EuroParcs kun je dit seizoen genieten van een wel heel bijzonder activiteitenprogramma. Houd daarom de activiteitenkalender op de website of via onze Facebookpagina’s in de gaten, want we hebben dit jaar fantastische themaweekenden met bekende artiesten en karakters, voor jong en oud.

Beau en Bloem Kids Club
Beau en Bloem Kids Club

Beau en Bloem Kids Club

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Beau en Bloem en wij gaan jouw vakantie nog leuker maken dan je vooraf had gedacht! Hopelijk tot snel! Doei!!!
Adventure Club
Adventure Club

Adventure Club

Adventure Club van Europarcs verzorgt de animatie en organiseert gedurende de dag diverse activiteiten voor onze gasten die van spanning en plezier houden.
Fun Club
Fun Club

Fun Club

De themaweekenden van de Fun Club bij EuroParcs en Resorts zijn er voor het hele gezin. We nemen je mee op te gekke avonturen en gezellig theater.