Maak de Amstel Gold Race van dichtbij mee!
Maak de Amstel Gold Race van dichtbij mee!

Amstel Gold Race

 

Op zoek naar de ideale plek om te overnachten tijdens het weekend van de Amstel Gold Race?

Bij EuroParcs Resort Brunssummerheide of EuroParcs Resort Limburg bent u van harte welkom. Komt u alleen kijken naar de profs, of trekt u er zelf op uit om de Amstel Gold Race toertocht te fietsen? Wij zorgen ervoor dat u uitgerust aan de start verschijnt! 

En als u met het hele gezin komt, kunnen de kinderen zich vermaken op het resort, terwijl u geniet van uw sportieven weekend! 

Boek nu!
 

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide.

Resort Limburg

Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België.

Amstel Gold Race en Pasen

De Amstel Gold Race wordt verreden in het Paasweekend. Dat betekent dat u profiteert van onze aantrekkelijke Paas-tarieven, en de gelegenheid om mee te doen met alle Paas-activiteiten. Neem contact op met het resort van uw keuze voor meer informatie!