Adventure Club

Vanaf 8 jaar

Kolderieke kinderanimatie verwarmt het hart en prikkelt de hersens van uw kleine maar het avontuur ligt toch buiten en dat lonkt altijd. De Adventure Club van EuroParcs geeft u de zekerheid dat uw kind vanaf acht jaar en ouder helemaal opgaat in een spannend spel. De jeugd vanaf 8 jaar zien topacteurs uit actiefilms tot ‘leven komen’ tijdens onder andere het levend stratego, hutten bouwen of het smokkelspel. Uw pubers gaan los met spellen als ‘Gotcha’ en ‘Wie is de Sjaak’ en de oudste jeugd meet de krachten in onder meer een color- of mudrun!

Ga jij graag op avontuur en wil je meedoen met de Adventure Club? Dat kan tijdens de schoolvakanties op bijna alle Resorts van EuroParcs. Wilt u weten wat de activiteiten zijn van de Adventure Club er is als u er ook bent? Kijk dan bij faciliteiten op het EuroParcs Resort van uw keuze voor de activiteiten kalender van deze zomer. U kunt ook voor de zekerheid even bellen met het Resort van uw keuze op 088 070 80 90 (lokaal tarief). Onze receptionistes beantwoorden uw vragen graag!

 
EuroParcs Adventure club
Beau en Bloem Kids Club
Beau en Bloem Kids Club

Beau en Bloem Kids Club

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Beau en Bloem en wij gaan jouw vakantie nog leuker maken dan je vooraf had gedacht! Hopelijk tot snel! Doei!!!
Fun Club
Fun Club

Fun Club

De themaweekenden van de Fun Club bij EuroParcs en Resorts zijn er voor het hele gezin. We nemen je mee op te gekke avonturen en gezellig theater.
Animatie @ EuroParcs
Animatie @ EuroParcs

Animatie @ EuroParcs

Vier je zomervakantie met Beau en Bloem Kids Club, de Adventure Club en de Fun Club themaweekenden bij diverse Resorts van EuroParcs. Kom langs en beleef het!