Header zilverstrand 01

Zalig EuroPuit in de Kempen

Lekker erop uit in België voor een scherpe prijs

Heb je nog wat vrije dagen over en ben je echt even toe aan ontspanning dichtbij huis en toch in het buitenland? Dan is EuroParcs Zilverstrand in het Belgische Mol misschien wel het ideale verblijf voor jou om er even lekker een weekend, midweek of week er tussenuit te gaan! Tijdens de Lekker EuroPuit Weken kan dit voor een extra scherpe prijs.

EuroParcs Zilverstrand is het ideale vakantiepark als je behoefte hebt om er even tussenuit te knijpen naar het buitenland, niet te ver weg van huis. Het vakantiepark ligt in het Belgische plaatsje Mol in het groen van de Antwerpse Kempen én bij het Zilvermeer. Geniet van de vele waterrecreatiemogelijkheden, prachtige fiets- en wandelroutes en natuurgebieden. Ontdek de Lommelse Sahara te voet, ga een dagje shoppen in het gezellige Hasselt of ga met de kids naar dierentuin Pakawi Park of Bobbejaanland! Bekijk hieronder het aanbod op ons vakantiepark in Mol tijdens de EuroPuit Weken.

Wat wordt jouw volgende vakantie?

Laat je inspireren door onze thema's
EuroPuit Visual vakantiepark Zilverstrand zonder prijs

Culturele uitstapjes in de Kempen

Voorbeeld tarief op EuroParcs Zilverstrand, in een Berkel 4, aankomst 05-3 t/m 27-3 (weekend)
Bekijk hier

Voorbeeld tarief op EuroParcs Hoge Kempen, in een Cottage 4, aankomst 05-3 t/m 27-3 (weekend)
Go nature Brunsummerheide 2022

Bourgondisch genieten in Limburg

Voorbeeld tarief op EuroParcs Brunssummerheide, in een Pavilion 4, aankomst 11-2 t/m 13-2 (weekend)
Bekijk hier

Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.