Resort Limburg

Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. 
 
De ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het park bevindt zich een Zwemparadijs & Wellness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden. Kortom… een landgoed voor jong en oud! U kunt op Resort Limburg niet alleen een vakantiehuis (4 tot 20 personen) huren, maar u kunt ook kamperen.
 
Laat onze medewerkers u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die Resort Limburg én Limburg u te bieden hebben!

Activiteiten en evenementen

Gedurende het hele jaar vinden er op Resort Limburg verschillende activiteiten en evenementen plaats voor het hele gezin.
Meer

Tijdelijke woning huren?

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte? Bijvoorbeeld omdat u een ingrijpende verbouwing van uw huis gepland heeft, of omdat u gaat verhuizen en niet meteen in uw nieuwe woning kunt?
Meer

Oktoberfest

Feest 7 mei gezellig mee tijdens het “Oktoberfest“ op Resort Limburg. De Plaza Royal staat dan voor de derde keer volledig in het teken van Schlagermuziek, bier en Bratwurst. Kom genieten van optredens van Die Alles Durcheinandertaler, de Hatseflats Discoshow, de Schwestern von Gestern en Gipfelpower. Toegang is GRATIS Dit spektakel mag u niet missen! Themakleding: Gewenst, maar niet verplicht. Kijk voor tips op www.lederhosenland.com
Meer

EuroParcs All-inclusive

Zorgeloos vakantie vieren voor een vaste prijs. Dat kan sinds kort bij EuroParcs Resort De Rijp, EuroParcs Resort Limburg en EuroParcs Resort De Biesbosch!
Meer

Weersverwachting

Resort Limburg

RadioNL Vakantietoer

Kortingen voor Resort Limburg

Bekijk alle kortingsacties