Resort De Rijp

Welkom op Resort De Rijp

Geniet van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollandsch kanaal.

Komt tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd. Geniet van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollandsch kanaal. Kortom, ontspan in Resort De Rijp, dat u het beste biedt van landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water: binnen een half uur zit u aan de kust, het IJsselmeer of klassieke Hollandse plaatsen als Alkmaar, Amsterdam of Volendam met hun prachtig bewaard gebleven monumentale pandjes en gevels. EuroParcs is er trots op dit schitterende 'waterrijke vakantiepark' aan te kunnen bieden.

EuroParcs All-inclusive

Zorgeloos vakantie vieren voor een vaste prijs. Dat kan sinds kort bij EuroParcs Resort De Rijp, EuroParcs Resort Limburg, EuroParcs Resort De Biesbosch en EuroParcs Resort Poort van Amsterdam!
Meer

Activiteiten en evenementen

Gedurende het hele jaar vinden er op Resort De Rijp verschillende activiteiten en evenementen plaats voor het hele gezin.
Meer

Fluisterbootverhuur

Op de Vakantie- & Villapark De Rijp zelf kunt u vanaf 1 april 2014 terecht voor het huren van een fluisterboot en Sloepverhuur. In de omgeving zijn leuke tochten te varen en u vaart zo de Eilandspolder in.
Meer

Tijdelijke woning huren?

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte? Bijvoorbeeld omdat u een ingrijpende verbouwing van uw huis gepland heeft, of omdat u gaat verhuizen en niet meteen in uw nieuwe woning kunt?
Meer

Weersverwachting

Resort De Rijp

 
RadioNL Vakantietoer
Bekijk alle kortingsacties