Resort De Achterhoek

Welkom op Resort De Achterhoek

Voor een onvergetelijke vakantie...

Proef de mystieke sfeer van de Middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap. Ontspan in een omgeving die door de eeuwen heen zijn eigen dialect en cultuur heeft behouden. Geniet van het ruime winkelassortiment en het theater in Lochem of maak gebruik van de vele faciliteiten op Resort De Achterhoek zelf. Dit Resort is ‘een gevestigde naam’ in de regio en dat is niets voor niets: het biedt u al het comfort en luxe die u zich maar kunt wensen!

Bouwactiviteiten Resort De Achterhoek

EuroParcs Resort De Achterhoek breidt uit. Op dit moment worden er een aantal prachtige stenen vakantiewoningen van het type de Wiersse en Bronckhorst gebouwd op het centrale gedeelte van het park. De bedoeling is om hier uiteindelijk 49 vakantiewoningen te realiseren waarvan men nu met een eerste serie van circa 10 is begonnen.

Getracht wordt om deze activiteiten met minimale overlast voor de vakantiegast te laten plaatsvinden, echter het kan voorkomen dat u als gast gedurende uw verblijf enige verkeershinder en bouwoverlast ervaart. Bel voor het maken van uw boeking met EuroParcs Resort De Achterhoek (reserveringsnummer 088-0708090 en toets 1 voor Resort De Achterhoek) en laat u informeren over de huidige stand van zaken.

Nieuwe interactieve speeltoestellen op Resort De Achterhoek

Deze winter worden er op Resort De Achterhoek nieuwe (interactieve) speeltoestellen geplaatst. Nabij de receptie verrijst een interactief speelveld met een aantal fantastische spellen in een nieuw jasje.

Interactieve speeltoestellen combineren de positieve punten van gamen (spanning, levels halen) met de positieve kanten van buiten spelen (actief bewegen, grenzen verleggen en sociale ontwikkeling).

In het voorjaar van 2016 zullen de nieuwe speeltoestellen in gebruik worden genomen.

speeltoestellen_Ruighenrode
Bekijk alle kortingsacties

Weersverwachting

Resort De Achterhoek