Landgoed Ruighenrode

Welkom op Vakantiepark Landgoed Ruighenrode

Voor een onvergetelijke vakantie...

Proef de mystieke sfeer van de Middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap. Ontspan in een omgeving die door de eeuwen heen zijn eigen dialect en cultuur heeft behouden. Geniet van het ruime winkelassortiment en het theater in Lochem of maak gebruik van de vele faciliteiten op Landgoed Ruighenrode zelf. Dit park is ‘een gevestigde naam’ in de regio en dat is niets voor niets: het biedt u al het comfort en luxe die u zich maar kunt wensen!

Bouwactiviteiten Landgoed Ruighenrode

EuroParcs Landgoed Ruighenrode breidt uit. Op dit moment worden er een aantal prachtige stenen vakantiewoningen van het type de Wiersse en Bronckhorst gebouwd op het centrale gedeelte van het park. De bedoeling is om hier uiteindelijk 49 vakantiewoningen te realiseren waarvan men nu met een eerste serie van circa 10 is begonnen.

Getracht wordt om deze activiteiten met minimale overlast voor de vakantiegast te laten plaatsvinden, echter het kan voorkomen dat u als gast gedurende uw verblijf enige verkeershinder en bouwoverlast ervaart. Bel voor het maken van uw boeking met EuroParcs Landgoed Ruighenrode ( reserveringsnummer 088-0708090 en toets 1 voor Landgoed Ruighenrode) en laat u informeren over de huidige stand van zaken.

Parkplattegrond

Landgoed Ruighenrode

 Bekijk hier de plattegrond

Bekijk alle kortingsacties

Weersverwachting

Landgoed Ruighenrode